Asha Gaalman


Asha Gaalman Fotografie

BEELDEN

Beelden spreken meer dan 1.000 woorden.

Krachtige beelden laten zien wie u echt bent en wat u werkelijk wilt overbrengen.

Het is mijn passie u in een ontspannen sfeer met oprechte interesse te observeren en uw unieke kern vast te leggen. Dit doe ik als professionele fotograaf en als beeldend kunstenaar. Krachtige beelden zijn het resultaat, met u of uw boodschap als centraal middelpunt.

 

FOTOGRAAF

Door de tijd te nemen voelt u zich op uw gemak. Zo kan ik u en uw passie optimaal in beeld brengen. De beelden maak ik op uw locatie of in mijn eigen fotostudio, afhankelijk van uw wensen. Zakelijke fotografie, waaronder een eigen portfolio, LinkedIn-portretten, bedrijfspresentaties en websitebeelden, behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast maak ik particuliere portretten.

U ontvangt het resultaat in de door u gewenste vorm: digitaal en/of print op uiteenlopende materialen. Ik ga altijd voor het beste resultaat!

 

BEELDEND KUNSTENAAR

Door de tijd te nemen kunt u uw verhaal en uw ideeën naar voren brengen, als ondernemer en als particulier. Ik denk graag met u mee en ga aan de slag. Het proces om uw ideeën te vertalen in creatieve beelden boeit me zeer!

Uiteraard bespreken we de mogelijke en gewenste vorm: fotografische beelden, schilderijen, etsen, houtsneden, zeefdrukken of andere uitwerkingen. Ik ga voor krachtige beelden in elke vorm!

 

MEER OVER MIJ

Het bedrijfsleven is mijn achtergrond. Een aantal jaren geleden heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt: het maken van krachtige beelden. Eén beeld spreekt meer dan 1.000 woorden! Beelden raken mensen!

Mijn creatieve mogelijkheden combineer ik met een praktische doelgerichte aanpak. Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking; aan respect, vertrouwen en oprechte interesse voor u en uw bedrijf. Met krachtige beelden breng ik uw passie en uw boodschap over.

www.ashagaalman.com