Joke Wolbers


Wolbers Administraties
Administratiekantoor voor MKB en particulier

 

 

Sinds 2007 Sinds 2007 is Joke actief als zelfstandige, zij begrijpt dus als geen ander met welke uitdagingen ondernemers dagelijks te maken hebben. Ze is betrokken en kan zich daardoor goed verplaatsen in haar klant, ze weet in welke situatie hij verkeert en wat er speelt in zijn bedrijf. Een ideale sparringpartner om mee samen te werken!

Joke is niet alleen een professional op haar vakgebied, maar ook heel positief en praktisch ingesteld. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat zij denkt in mogelijkheden en er veel plezier in heeft om oplossingen voor haar klanten te bedenken. Niets is haar te gek, ze gaat graag de uitdaging met u aan! Daarnaast is Joke een integer persoon aan wie u met een gerust hart al uw informatie kunt toevertrouwen.

Laat uw administratie professioneel verzorgen!
Met een ordelijke administratie die up-to-date is, heeft u inzicht in uw bedrijf en kunt u tijdig bijsturen. Meer overzicht zorgt ook voor meer rust en de mogelijkheid om u helemaal te focussen op uw eigen business. Het is ideaal om ontzorgd te worden door een professionele partner die u alles uit handen neemt en ook de belastingzaken op tijd voor u regelt.

Bent u startende ondernemer, ZZP’er of freelancer?
Bij de start van een bedrijf komt veel kijken. Ook zaken die verder gaan dan uw eigen expertise wilt u goed en doordacht aanpakken.
Wolbers Administraties kan u adviseren en ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van een gedegen administratie die voldoet aan de gestelde eisen.
Ook kunnen wij helpen bij het opstellen van begrotingen en een financieel plan zodat u inzicht krijgt in de financiële kant van uw bedrijf.
Niet alleen hebben we veel ervaring in het voorlichten en op weg helpen van startende ondernemers, we hebben er ook veel plezier in om bij te mogen dragen aan een vliegende start!

Bent u een particulier?
Ziet u er elk jaar weer tegenop om uw aangifte Inkomstenbelasting in te vullen?
Of vindt u het een lastige klus die u alsmaar uitstelt?
U bent niet de enige. Voor veel mensen is het een hele opgave om de belastingaangifte op de juiste manier in te vullen en op tijd te versturen. Met alle wijzigingen die de belastingdienst jaarlijks voor ons in petto heeft, wordt het er inderdaad niet leuker maar vooral ook niet gemakkelijker op. Dit werk nemen wij u graag uit handen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de belastingen.
Door uw aangifte uit te besteden, bent u er zeker van dat deze correct wordt ingevuld en op tijd de deur uitgaat. Wij zorgen ervoor dat alle fiscale mogelijkheden worden benut en dat de aangifte zo voordelig mogelijk voor u uitvalt. Wolbers Administraties helpt particulieren tegen een scherp tarief; dat loont!