Laurien Poleij


Directeur Erasmus Centre for Valorisation
Directeur EURflex

Erasmus Centre for Valorisation (ECV) en EURflex zijn beide BV’s die vanuit het private deel van de Erasmus Universiteit Rotterdam hun diensten aanbieden.
 

ECV ondersteunt wetenschappers en ondersteunend personeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam op campus Woudestein bij het toepassen van hun academische kennis op maatschappelijk en economisch gebied. Medewerkers kunnen ons onder meer vrijblijvend benaderen met vragen over valorisatie, voor advies over kennisbenuttingsparagrafen en om contact te leggen met de juiste actoren buiten de academie. Voor publieke en private organisaties kunnen wij vragen beantwoorden over valorisatie en hen in contact brengen met de juiste personen binnen de universiteit.
 

EURflex is verantwoordelijk voor de loonadministratie van flexwerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Flexwerkers worden door de faculteiten of ondersteunende diensten van de EUR zelf benaderd en aangesteld. EURflex regelt vervolgens de administratieve zaken, zoals het opstellen van contracten en de verloning.
 

Het intern onderbrengen van de verloning flexibele arbeidskrachten brengt een grote besparing met zich mee door het wegvallen van de BTW én geeft de EUR de centrale regie en grip terug op de totale inzet van haar flexibele medewerkers.
 

MEER OVER MIJ
Bouwen is wat ik het liefste doe. De fases van gezamenlijk plannen maken, ontwerpen, daadwerkelijk bouwen en de uiteindelijke lancering van een organisatie onderdeel blijven bijzondere processen. Dit te doen in een kennisintensieve omgeving als de Erasmus Universiteit is de kers op de taart en dan ook betrokken kunnen blijven als directeur maakt het compleet.
 
www.eur.nl