Martine Vecht over time management + ALV

Op 27 september waren we in de Lichtfabriek in Gouda.
We hielden eerst onze Algemene ledenvergadering en aten een hapje, om daarna een lezing van Martine Vecht te krijgen over time management!
Toen Martine Vecht in 2004 besloot om professional organizer te worden, verklaarden veel mensen haar voor gek. Het beroep was volslagen onbekend in Nederland en ‘opruimen als dienst’ klonk weinig veelbelovend als verdienmodel. Bovendien: ze had totaal geen verstand van ondernemen. Ook KvK-cijfers toonden aan: de kans dat haar bedrijf na vier jaar nog zou bestaan was slechts 30%.
Het liep gelukkig anders. Bien-être, het bedrijf dat Martine oprichtte, bestaat inmiddels dik tien jaar en is een florerende eenvrouwszaak. Ze rekent enkele grote bedrijven tot haar vaste klantenkring en wordt ingehuurd voor workshops, burn-outpreventie of 1-op-1 werkplekcoaching. De timemanagement scheurkalender was elk jaar een bestseller in de Managementboek Top 10 en ook schreef ze met een collega ‘De beste tips tegen tijdnood’ (2011). Vijf jaar geleden kwam er zelfs een tweede bedrijf, de School voor Organizing, een opleidingsinstituut voor professional organizers.
Martine is met recht een trotse zzp’er, of zoals ze zelf zegt: zelfstandige professional. Op 27 september vertelde ze hoe zij het ondernemerschap heeft ervaren, maar ook over haar strijd om professional organizing als volwaardig beroep op de kaart te krijgen. Bovendien deelde ze welke timemanagementprincipes voor haar als ondernemer van onschatbare waarde zijn gebleken – en wat haar minder goed afging en gaat. En natuurlijk kreeg u ook de nodige tips om op uw eigen onderneming toe te passen!

www.bien-etre.nl
> www.schoolvoororganizing.nl

Agenda

 

17:00 – 18:00 Algemene ledenvergadering

18:30 – 19:30 diner

Vanaf 19:30 lezing door Martine Vecht

Locatie
LF Gouda (Lichtfabriek)
Hoge Gouwe 189
2801 LE Gouda
Tel. 0182 231 251

Je kan goed parkeren in de naastgelegen (1 minuut loopafstand) parkeergarage “Q-Park Bolwerk”.
> www.lfgouda.nl