Mieke van der Schans


cKata
Mode ontwerp / Exclusieve damesmode

Over Ckata

Mieke van der Schans creëert met cKata tijdloze, klassieke mode met een eigenzinnige twist. De ontwerpen zijn comfortabel, stijlvol en elegant.

Stijl is een manier om zonder woorden te zeggen wie je bent.

cKata draait om de vrouw die met haar kleding laat zien wie ze is, op haar werk, in privé of bij speciale gelegenheden. De collectie is geproduceerd in kleine serie en wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen.

 

Mieke van der Schans

Mieke van der Schans leerde het vak in het naaiatelier van haar ouders. Daar werd gevoel voor stoffen bijgebracht en maakte Mieke haar eerste ontwerpen. Toch werkte ze eerst jarenlang als industrieel ontwerper in het bedrijfsleven voor ze zich weer op de mode ging richten. Met de lancering van haar modelabel cKata ging een langgekoesterde droom in vervulling.

 

cKata Salon

De studio en salon van cKata kunt u vinden aan de Oude Delft 156 in Delft, vlak naast de Oude Kerk.

 

Fashionavonden

We organiseren regelmatig fashionavonden in de salon. Dan wordt in klein gezelschap de collectie getoond, kijken we naar combinaties en worden nieuwe stoffen besproken. Dat alles onder het genot van een drankje en een hapje. Als u geïnteresseerd bent om een fashionavond bij te wonen, kunt u zich aanmelden via de website of via een mail naar info@ckata.com.