UA-91055042-1

Organisatie

Organisatie

De UVON Zuid-Holland bestaat uit leden en een door de leden gekozen bestuur.

  • Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 27244891

  • Rekeningnummer NL52RABO0304533238 t.n.v. UVON Zuid-Holland

Contributie

De jaarlijkse contributie bedraagt € 137,00 (verenigingsjaar 2017). Eenmalig wordt € 30,00 administratiekosten in rekening gebracht bij aanvang van het lidmaatschap.

Leden van UVON Zuid-Holland zijn via de vereniging aangesloten bij de Coöperatie van Vrouwelijke Ondernemers (CVVO) en via CVVO bij VNO-NCW. Een deel van de contributie wordt daartoe afgedragen aan CVVO.

Daarnaast worden maandelijks – alleen bij aanwezigheid – de kosten van het diner na de bijeenkomst gefactureerd. Deze bedragen meestal € 28,50 en zijn exclusief door u genuttigde (extra) drankjes voor, tijdens en/of na de maaltijd.

Voor het nieuwjaarsevent, het zomeruitje en incidenteel een bijzondere bijeenkomst geldt een ander bedrag, dat steeds bij de uitnodiging wordt vermeld.

 

Bijeenkomsten

Elke maand organiseert UVON Zuid-Holland een netwerkbijeenkomst voor  leden, belangstellenden en introducées.

Het thema, de vorm en de locatie van de bijeenkomsten wisselen. Soms gaan we op bedrijfsbezoek bij één van de leden, hebben we een lezing over een actueel onderwerp, doen we een workshop of een speeddate.

De bijeenkomsten zijn altijd op een weekdag van de 4e week in de maand. De ontvangst is rond 18.30-19.00 uur. Er is een drankje en een maaltijd en ruimschoots gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

In januari starten we het jaar met een sfeervol nieuwjaarsdiner. Daarvoor nodigen we ook de partners van de leden uit.

Tijdens de maandbijeenkomst in maart organiseren we  de Algemene Ledenvergadering, waar we terugblikken op het afgelopen verenigingsjaar, maar willen we  ook vooruit kijken naar wat we in het komende jaar gaan doen.

Ga voor het complete programma naar “Agenda“.

Geïnteresseerden kunnen zich via het “Contactformulier” of het betreffende onderwerp in de agenda aanmelden.
De eerste twee bijeenkomsten kunnen vrijblijvend bijgewoond worden.